A Kamikaze ifjú karatésai is letették névjegyüket Európa színpadán

Ifjúsági és U22 Shinkyokushin Karate Európabajnokság 2015 Tarnowsky Gory

Ifjúsági és U22 Shinkyokushin Karate Európabajnokság 2015 Tarnowsky Gory

Lengyelországban, Tarnowsky Goryban megrendezett Europabajnokságon három soproni induló képviselte a Kamikaze Kyokushin Egyesületet. Ifjúsági fiú kata-ban és -55 kilógrammosok küzdelemben Kránitz Mátyás sajnos nem jutott tovább az első körön, így számára csak nemzetközi tapasztalatokkal bővült tudása, melyet reméljük a jövőben eredményességben is kamatoztathat.
A lányoknál Görög Bettina és Neuherz Szonja ifi +65kg-ban lépett tatamira, ahol mindketten nagy sikereket értek el, hiszen Szonja az előkelő harmadik helyet szerezte meg, míg Görög Bettina aranyérmével immáron Szepesi Csenge világbajnoki aranya és számos Europabajnoki címe mellett, újabb Európabajnokkal gazdagította a soproni Kamikaze csapatot.
Betti sikerét az a tény is növeli, hogy kategóriája legkönnyebbjeként, litván és szlovák ellenfeleket legyőzve jutott el a dobogó csúcsára. Áldozatos edzésmunkája és hozzáállása, melyet az elmúlt két évben kiemelkedően végzett, meghozta gyümölcsét. Így példát állított a többi fiatal karatékáknak is.

MKKSZ

wahavi honlaptervezésdrupal