Hír archívum 2014

Feliratkozás Tartalom megosztás csatornájára
 • Dr. Szepesi Csenge ismét Európa csúcsán!

  Karate Európa Bajnokság, Baku

  Az idén fogorvosként ledoktorált Szepesi Csenge megvédte európa bajnoki címét a Bakuban (Azerbajdzsán) rendezett shikyokushin karate európa bajnokágon.
  A Magyarok legkiválóbb női versenyzője idén már kiemelten a legjobb 8 között kezdett, ahol első küldelmét a lengyel Anna Bojda ellen vívta, melyet 3 perc elteltével simán hozott.
  Az elődöntőben a románok kiválósága, Chirila Viviana volt Csenge ellenfele, aki több elkövetett szabálytalanság után, amiből egy kellemetlen szájsérülés is származott, ismét egyértelmű bírói döntés született Csenge javára.

 • Full Contact Karate Magyar Bajnokság

  Full Contact Karate Magyar Bajnokság

  2014 március 1-jén Szolnokon került sorra a Full Contact Karate Magyar Bajnokság, ahol Szepesi Csenge, Spéder István és Halász Petra képviselte a Kamikázét. Petrának sajnos megint nem sikerült nyernie, elso küzdelmét elveszítette a martfui Müller Anita ellenében, így nem jutott a legjobb háromba. Spéder István ellenfele Járfás Kristóf volt akit nagyszeru és kemény küzdelemben bírói döntéssel legyozött, így már a nyolcban volt, azonban a négy közé jutásért vívott harcban alulmaradt egykori junior Európa bajnoki döntöbeli ellenfelével, Gál Csabával szemben.

MKKSZ

wahavi honlaptervezésdrupal