Mikulás kupa, Alsónémedi

Mikulás kupa, Alsónémedi

Az év utolsó versenyén 6 kamikazés versenyzö indult , különféle kategóriákban, súlycsoportokban.Felnött C -kategóriás versenyzöink ezen a versenyen sajnos nem tudták kihozni magukból legjobbjukat, így sajnos nem állhattak dobogóra.

A felnött B-kategóriában induló versenyzök , név szerint Halász Petra anöi open összevont kategóriában, Mattiassich Norbert a nyolcvan kiló és nehezebb kategóriába nevezett, és Pálya Dávid 70 kg-s kategóriában volt.

Halász Petra körmérközések során 3 ellenféllel mérközött. Elsö ellenfele a sokorói Kreics Dora volt, akit Petra 2 perc elteltével egyértelmü bírói döntéssel gyözött le. Második ellenfele a felvidéki Seishin SE versenyzöje , Hupián Krisztina volt, kategóriája többszörös bajnoka. Petra töretlen lendülettel és elhatározással már küzdelmük elején akkora elönyt szerzett határozott és pontos kombinációival hogy ketségen kívül a kamikazés lányt látta mindenki jobbank. A három perc végén viszont a bírák további menetet ítéltek , így Petrának még többet kellett nyújtani, hiszen ellenfele ahogyan már említve, kategótiájában nevet szerzett magának.

Viszont amint elkezdödött a hosszabítás, Petra képes volt a fennálló helyzetet gyorsan megoldani. Ellenfele fejét akkora rúgással mérte , hogy azonnal földre került és a küzdelmet folytatni már nem tudta. Oriási szenzáció volt Petrától a k.o. , és a bajnoki cím , hiszen Petra az utolsó ellenfelét is idö elött legyözte.

A férfiknál Pálya Dávid a 70 kg-s kategóriában oriási küzdelmet vívott jászberényi ellenfelével, akit többek között egy pillanatra wazari értékü fejrúgással talált el, valamint majdem végig erösebb és több technikával küzdött , de bírák nem engedték versenyzönket továbbjutni, így ellenfele küzdhetett a négy közé jutásért ahonnan ö sem folytathatta a küzdelmeket. Pajci így a 8 között búcsúzott.

Mattiassich Norbert elöször indult B-kategóriás versenyen. Kategóriájában talán a legkönnyebb súlyú versenyzö volt az összevont nehézsúlyban. Elsö és második ellenfelét a hosszabítások után kisebb fölénnyel és súllyal tudta legyözni és jutott a selejtezökböl a döntöig . Az utolsó küzdelme a már régröl ismert, volt felnött válogatott Duschák Tamás volt, aki karatés multjából kifolyólag oriási rutinnal rendelkezett és ellenfeleit ezen a versenyen kivétel nélkül mind idö elött k.o. erejü technikákkal gyözte le. Norbi itt is mint mindenben onmagát nem sajnálva küzdött a gyözelemért, de sajnos a 30 ! kg súlykülömbség ellenfele javára nem engedte Norbit a dobogó elsö fokára, így csapattársunk ezüztéremmel zárta a versenyt.

Petra lett a legharcosabb nöi küzdö, ezért különdíjban részesítették.

Egy bajnoki címmel, egy ezüstéremmel és agy különdíjjal zárult a 2012-es év, ami nagy pozitívum a 2013-as bajnokságokra nézve.
Minden versenyzönknek gratulálunk , töretlen felkészülést és edzésmunkát kívánunk a jövöre nézve.

Kamikaze

MKKSZ

wahavi honlaptervezésdrupal