Nyári edzőtáborok

Nyári táborok

Július közepén Shihan Ian Bülow (6. dan) meghívására Dániában voltunk egy minden igényt kielégítő kemping és edzőkomplexumban, ahol négy napot töltöttünk el és vendéglátónk kérésére edzéseket tartottunk. A középpontban természetesen a friss Európa bajnoknő állt, aki kedvességével és lelkesedésével nagyban hozzájárult a tábor nagyszerűségéhez.

Július végén került sor a Kamikaze táborra Fertődön, ahol huszonöt résztvevővel egy nagyon kemény és jó hangulatú táborban vettek részt a karatékák. A táborban nemcsak a gyerekek, de a segítők is nagyszerűen szerepeltek, hiszen Szepesi Csenge és Halász Petra is remek edzéseket tartottak és változatos, hangulatos tábort varázsoltak vidám, ötletes programjaikkal. Elismerés jár nekik a munkájukért!

Augusztusban Siófokon járt és háromnapos tábort tartott Shihan Kenji Midori 7.danos mester szervezetünk elnöke, aki Brand Chief-ünk Shihan Furkó Kálmán 7.dan meghívására érkezett hazánkba. A rendkívül jó hangulatú és tanulságos táborban láthattuk, hogy az ötvenéves vezetőnk milyen lelkesedéssel és hozzáértéssel teszi a dolgát, láthattuk, hogy ennyi idősen is lehet spárgázni, dinamikusan mozogni, és emellett rendkívül magas technikai szinten küzdeni. A táborban részt vettek: Kutasi István 2.dan, Spéder István 2. dan, Cséry Katalin 1. dan, Szepesi Csenge 1.dan, Mattiasitch Norbert 1.kyu és Halász Petra 2.kyu valamint jómagam.
Külön öröm, hogy sikerült Shihan Midorival és Shihan Fujivarával felvenni a személyes kapcsolatot, megismerték a Soproni Kamikaze nevét és a táborban jelenlévő tagokat, valamint nagyon jó hatást váltott ki a mesterekből az edzéseken nyújtott teljesítményünk!

Végül augusztus végén egy másik örömteli meghívásnak tettünk eleget Csengével, egy hétvégés táborban vettünk részt oktatóként Varsóban Sensei Tomas Basiak 4.dan invitálására. A tábor két napos volt, az első napon a Svéd meghívottak Sempai Jimmi Collin 1.dan Európa bajnok és mestere tartották a tréningeket, a második napon Csenge és jómagam. A nagyon baráti hangulatú tábor kifejezetten jól szolgált a kapcsolatok erősítésére és a tudásunk elmélyítésére is.

Osu
shihan Polacsek Zoltán 5.dan

MKKSZ

wahavi honlaptervezésdrupal