Országos Diákolimpia döntő

Diákolimpia

2018 április 14-én rendezték meg Veszprémben az Országos Diákolimpia döntőt, ahová tizenhárom versenyző kvalifikálta magát, de a versenyre csak tizenegyen jöttek el ,mivel ketten megbetegedtek. Ez a verseny a junioroknak válogató verseny volt a májusi Európa Bajnokságra.

Három junior versenyző képviselte a Kamikaze csapatot, Kránitz Mátyás formagyakorlatban és 60kg küzdelemben, valamint Gaál Gellért 80kg-ban. mindkét fiatal megnyerte a saját súlycsoportját, egyaránt négy-négy ellenfelet utasítva maga mögé, sőt Matyi még a formagyakorlatban is diadalmaskodott, így mindketten kiharcolták az EB indulásra a jogot.

Matyi még a legtechnikásabb küzdő különdíjat is megkapta!

Horváth Máté 65kg-ban indult és egy kemény de tisztességes küzdelemben alulmaradt,így számára ennyi volt ez a verseny.

Az ifjúsági lány nehézsúlyban Makk Sára mindhárom ellenfelét legyőzve nyerte meg a versenyt, nagyszerű testi és lelki kondícióban versenyezve.

A gyerek II-es lányoknál Varga Bori nagyon érett ügyes mozgással, szintén az aranyat hozta!

Gratulálunk neki,megérdemelte, a sok befektetett edzés csak megtérült neki is!

Lencsés Lackó nagyszerűen kátázott de elfelejtett kiáltani a megfelelő helyen , így második lett, míg küzdelemben a harmadik helyet szerezte meg, egy nagyon szoros elődöntőt vívott a szintén nálunk edző,de a jászberényi Yakuzáknál igazolt Kiss Milán ellen, ahol hosszabbítás után bírói döntéssel kapott ki.

A serdülő lányoknál Hainer-Lacsnyi Berta egy magasabb erősebb és idősebb ellenfelet kapott, akitől mindjárt ki is kapott.

A gyerek I nehézsúlyában Szép Dani indult és meg is nyerte első küzdelmét a másodikon azonban alulmaradt ,így a nyolc között zárt.

Az ifi kátában a lányoknál Máthé Santál elrontotta a gyakorlatát, így kiesett, öccse Máthé Szebasztián küzdelem előtt rosszul lett, így ő küzdés nélkül esett ki...

Végül a gyerek I-es lányoknál Makk Réka egy nagyon fura,de szoros meccset vívott, de egy ponttal kikapott, így ő is kiesett.

Zárásként szeretném elmondani, hogy nagyszerúen helytállt mindenki, aki eljutott a megmérettetéshez és még sose volt ilyen sikeres Diákolimpiánk ahol öt aranyat, egy ezüstöt és egy bronzot , meg egy különdíjat szereztünk! Gratulálok minden résztvevőnek és szeretném megköszönni a versenyen nyújtott segítséget Orosz Tominak és Orosz Dórinak!

Osu!

MKKSZ

wahavi honlaptervezésdrupal