Újabb kiváló győzelemmel örvendeztetett meg minket Csenge!

Diamond Cup 2016

2016 február 13-án szombaton rendezték meg Belgiumban, Antwerpen városában a jeles nemzetközi versenyt a Diamond Cup-ot, vagyis Gyémánt Kupát. Csenge nagy kedvel készült a versenyre, alig várta, hogy találkozzon sok versenyzőtársával és barátaival. Ennek megfelelően nagyszerű fogadtatás várt minket és jó érzésekkel feltöltődve vártuk a küzdelmeket.

Csenge súlycsoportjában mindössze hat küzdő volt de a sorsolás furcsa szeszélye folytán(melyet a házigazda keze vezetett) elsőként mindjárt Agata Kaliciakkal a lengyelek favoritjával kellett mérkőznie, akivel már kétszer döntőzött Európa Bajnokságokon. Csenge ereje és állóképessége azonban két perc után megmutatkozott, így döntő fölénnyel jutott tovább. Az elődöntőben egy általunk nem ismert német versenyzőnővel állt ki egyesületünk kiválósága és nagyszerűen csillogtatta ismét a képességeit, így ez a küzdelem is csak két percig tartott, az ellenfél utána elmondta, hogy úgy érzi eltört a bordája...

A döntőben Sara Hagge következett, aki a Svédek nagyszerű versenyzője, bátran kezdett a Kamikaze csillaga ellen de lendülete nem tartott sokáig, a két perc végére erős hátrálásra kényszerült, így Csengéé lett a végső diadal!

Nagyszerű siker volt, egy erős versenyen, jó próba az Európa Bajnokságra, valamint a nemzetközi kapcsolatok erősítése is jól sikerült.

MKKSZ

wahavi honlaptervezésdrupal